Your lifestyle, your choice

Mensen helpen met hun gezondheid door hun levensstijl te helpen veranderen, is de missie van Marleen Verbraeken. Stap per stap door de juiste keuzes te maken, is een proces waarin ze je met haar kennis en deskundigheid ondersteunt.

 

Via Juice Plus+ wil ze mensen nog meer gaan helpen in het bereiken van meer levenskwaliteit. Haar leuze is dan ook: “Samen gaan we stap per stap voor een blijvende, nieuwe levensstijl”. Kleine aanpassingen met grote gevolgen en impact op de gehele gezondheid, is het resultaat van haar gedegen aanpak.

Soulfood

Soulfood of Food for Soul is de manier waarop Marleen Verbraeken in het leven staat. Je voeding, lichamelijke en geestelijke gezondheid zouden in verbinding moeten staan met je ziel, wie je ‘echt’ bent, je authentieke zelf. Dit is essentieel om zo weinig mogelijk ziekten te doorstaan. Het is daarom belangrijk om advies op maat te krijgen.

 

Zij houdt zich sterk bezig met mensen die voeding afstemmen om geestelijk en fysisch welzijn te behouden of te verkrijgen. Om hierdoor innerlijke rust te bereiken en meer vrede uit te sturen naar hun omgeving en hopelijk ook naar een meer humane wereld. Het gevolg is een positief effect op het fysische hart. Hartverwarmend voor de anderen zijn, is haar missie.

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht )

Uw e-mail (verplicht )

Onderwerpen

Jouw bericht

Marleen Verbraeken

Marleen is diëtiste van opleiding. Vanuit haar ‘zijn’, haar opleiding en deskundigheid kan zij jou adviseren naar een betere gezondheid. Ze wil haar steentje bijdragen naar een betere ‘ik’ en vanuit het ‘ik’ naar een betere omgeving en van daaruit naar een liefdevollere wereld.

 

Door haar tips en adviezen gaat u op een andere manier voelen, denken en doen. Luisteren naar jezelf is het begin van voelen. Het voelen, denken en doen zal je karakter bepalen en zal dikwijls ook je toekomst bepalen.

 

Mensen helpen naar een betere gezondheid, lichamelijk en geestelijk welzijn is haar passie. Ze geeft lezingen om mensen te inspireren dat het ook op een andere manier kan.