Onze Geschiedenis

You are here: Home / Onze Geschiedenis

EEN VISIE OM DE WERELD TE VERANDEREN

“Inspiring Healthy Living Around The World.”

Juice PLUS+® is meer dan alleen het beste na fruit en groenten: Juice PLUS+® is de weg naar een nieuw leven, waarin u zich beter zult voelen en op uw gemak met uzelf. Deze leefstijl verandering is nu al meer dan 20 jaar geleden in gang gezet. Maar het echte verhaal van Juice PLUS+® begint veel eerder. In 1970 richtte Jay Martin NSA (National Safety Associates) in Collierville, Tennessee (USA) op. Dit was een bedrijf dat het leven van mensen veiliger en beter wilde maken door het produceren van vuur en rookmelders. In de 80er jaren werd deze lijn uitgebreid met lucht en waterfiltersystemen- een eerste stap op weg naar het verzorgen van de gezondheid van mensen.

In 1993, werd de basis van het bedrijf dat we nu kennen, gelegd. Dit gebeurde met de introductie van Juice PLUS+® . Sindsdien blijft de Juice PLUS+® Company doorgaan met het ontwikkelen en vergroten van zijn productlijn.

1424921381038

Wat startte als een klein ‘Directe Verkoop’ bedrijf, is nu uitgegroeid tot een succesvolle, wereldwijde onderneming die mensen helpt naar een beter leven in meer dan 20 landen. Ons Europees hoofdkantoor in Basel is verantwoordelijk voor coördinatie van al onze bedrijfsactiviteiten in alle Europese landen. Dan Holzmann, Partner, CEO & President Europe is bij Juice PLUS+® betrokken vanaf het begin en houdt voortdurend toezicht op het succes. Niets boeit hem meer dan het hebben van een positieve invloed op de levenskwaliteit van mensen.

Ons gezamelijke doel groeit door zijn enthousiasme om mensen wereldwijd te inspireren een gezonder en beter leven te leiden!

In 2013 hebben we ons 20 jarig bestaan gevierd. We hebben altijd mensen centraal gezet in ons bedrijf en vandaag staat de Juice PLUS+® Company in de voorhoede van de gezondheids- en welzijnsindustrie. Het is een van de meest belangrijke markten van de 21e eeuw waar u deel van kunt uitmaken. Meer informatie over ons Juice PLUS+® Franchise business model! Juice PLUS+ Franchise

HET JUICE PLUS+® VERHAAL

Het is in diverse studies bewezen dat fytonutriënten (plantstoffen), vitaminen en mineralen die in fruit en groenten zitten belangrijk zijn voor een gezonder leven. Deskundigen adviseren 5 porties fruit en groenten per dag. Alleen, het is niet altijd gemakkelijk om dat elke dag vol te houden. We weten hoe belangrijk uitgebalanceerde voeding is voor ons leven.

Dat is wat wij u willen aanbieden. We hebben Juice PLUS+® op zo’n manier ontwikkeld dat de ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, waardoor u het beste van 30 verschillende fruit, groenten en bessen soorten binnenkrijgt en u de dag doorkomt met vernieuwde energie en kracht.

Wij verheugen ons erop u te vergezellen op uw weg!

Juice PLUS+® helpt u om controle te nemen over uw leven en uw voeding uitgebalanceerd en gezond te houden!  Juice PLUS+ Shop