Juice Plus+?

You are here: Home / Juice Plus+?

WAAROM ZIJN FRUIT EN GROENTEN ZO 1427837073190BELANGRIJK?

MEER BRANDSTOF VOOR UW DRUKKE LEVEN!

Fruit en groenten voorzien uw lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen. Ideaal zou het zijn als deze dagelijks geconsumeerd zouden worden. Uw gezondheid zal ervan profiteren en u zult zich prettiger in uw vel voelen.

Deskundigen bevelen vijf porties fruit en groenten per dag aan. Om eerlijk  te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen. Juice PLUS+® overbrugt dit gat door uw dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten. De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Ervaar zelf Juice PLUS+®. Klik hier om onze producten te bekijken.

1427837073395Juice PLUS+® ingrediënten

Wij gebruiken alleen maar de beste delen van fruit en groenten

Een Juice PLUS+® capsule bevat 30 soorten fruit, groenten en bessen. Dat geeft u alle plantenstoffen, vitaminen en mineralen die u nodig heeft om elke dag succesvol te laten verlopen en u prettig in uw vel te voelen.  Juice PLUS+® is ook beschikbaar in de vorm van lekkere Soft Chewables, de Juice PLUS+® Soft Chewables.

Hoogwaardig geconcentreerd:1427837073428

De beste delen van fruit en groenten

Dit is aangetoond door verschillende onafhankelijke studies.
Naast andere zaken, laten de resultaten zien dat door Juice PLUS+® de hoeveelheid belangrijke werkzame stoffen in de bloedspiegel verhoogd wordt. En dat binnen een korte periode.

Bron: Circa 30 studies met Juice PLUS+® (meer details op aanvraag).

Test Juice PLUS+® en ervaar de voordelen van een uitgebalanceerde voeding.

Krachtige antioxidanten1427837073438

beschermen uw lichaam

U wilt uzelf en uw lichaam beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Juice PLUS+® kan helpen. Onze hoogwaardige geconcentreerde producten bevatten allerlei soorten belangrijke antioxidanten.

Volgens het American National Cancer Instituut zijn antioxidanten “substanties die cellen kunnen beschermen tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Voorbeelden van antioxidanten zijn o.a. betacaroteen, lycopeen, vitamine C en E en andere substanties. Veel van deze antioxidanten komen uit fruit en groenten”. En juist deze substanties krijgt u met Juice PLUS+® binnen.

JUICE PLUS+®1427837073447

in een oogopslag

Juice PLUS+® bestaat uit vers geoogst, geconcentreerd fruit, groenten en bessen.

Juice PLUS+® is vrij van:

  • Gluten
  • Lactose
  • Kunstmatige aroma’s en kleurstoffen
  • Chemische stabilisatoren

Juice PLUS+® capsules staan onder constante controle van het SGS INSTITUT FRESENIUS.

institute-fresenius-small

Wat is Juice PLUS+® ?

Haal meer uit het leven

Wanneer u zich echt goed wilt voelen, heeft uw lichaam een breed assortiment aan waardevolle voedingsstoffen nodig. Dus moet u, om u krachtig te voelen, een uitgebalanceerd voedingspatroon volgen inclusief een gevarieerde selectie aan vers fruit en groenten.Omdat dit niet gemakkelijk dagelijks te doen is, heeft de Juice PLUS+® Company de beste delen van 30 soorten fruit, groenten en bessen in capsulevorm geconcentreerd. U krijgt nu alle voordelen uit waardevolle plantenstoffen, vitaminen en mineralen. U zult ook optimaal voorzien worden van krachtige antioxidanten, die belangrijk zijn voor uw welzijn.

Waarom het niet proberen? Juice PLUS+® het beste na fruit en groenten.

Waarom Juice PLUS+® belangrijk is

U wilt gezonder eten, maar dikwijls heeft u niet voldoende tijd elke maaltijd perfect te plannen.Juice PLUS+® kan helpen:  onze producten overbruggen het gat tussen wat we elke dag eten en wat we elke dag zouden moeten eten. Volwassenen nemen dagelijks 2 fruit, groenten en bessen capsules met veel water. Kinderen tot 13 jaar nemen 1 fruit, groenten en bessen capsule per dag.Juice PLUS+® maakt het u mogelijk om elke dag op een heel gemakkelijke manier te genieten van de voordelen van fruit en groenten.  Natuurlijk moet u nog steeds elke dag vers fruit en groenten eten. Op die manier zult u een uitgebalanceerd voedingspatroon hebben en sterk en fit blijven.  Er is geen betere kans om van een lang en gezond leven te genieten.

1448868054078

2016-01-25_1319

Zongerijpte fruit en groenten

rechtstreeks van het veld

Alle ingrediënten in Juice PLUS+® worden geoogst wanneer ze volledig rijp

zijn. Dat betekent voor u, de beste kwaliteit direct van het veld!

Onze in eigen beheer ontwikkelde pers- en droogprocedure verwijdert water en onbruikbare componenten en concentreert voorzichtig alle plantenstoffen. Dat betekent dat zoveel mogelijk voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm worden behouden.

Waarom kijkt u zelf niet even hoe Juice PLUS+® wordt gemaakt: From farm to capsule

Onze partners leveren top kwaliteit2016-01-25_1319_001

We willen het beste voor u. Daarom inspecteren we onze leveranciers regelmatig – van het planten tot de oogst en verder.

We blijven vriendschappelijke relaties met onze partners onderhouden om dit te kunnen doen. Want vertrouwen en duurzaamheid zijn de beste basis voor kwaliteitsproducten.

Zorgvuldige conservering

2016-01-25_1320

We moeten snel zijn om u te kunnen laten profiteren van de beste delen van fruit en groenten.

Daarom bouwen we onze Juice PLUS+® pers- en droog fabrieken in de directe nabijheid van de boerderijen, waar onze waren worden geoogst. Zo worden onze ingrediënten vers van het veld meteen verwerkt.

Waar dat onmogelijk is, gebruiken we Individual Quick Freezing Process (IQF): fruit en groenten worden ‘shock’ gevroren en blijven vers.

En deze versheid kunt u nog duidelijk bespeuren in uw welzijn.

Certificering

door SGS INSTITUTE FRESENIUS

Juice PLUS+® Premium capsules zijn getest door het SGS INSTITUUT FRESENIUS en hebben hun kwaliteitszegel gekregen. Het zegel vindt u o.a. op de Duitse verpakking.

Om ervoor te zorgen dat dit zegel behouden wordt, moet Juice PLUS+® regelmatig een onafhankelijk en vastgesteld aanbestedings- en testproces doorlopen. Aan alle eisen gespecificeerd door de wetgever en de specialisten van het SGS Institut Fresenius moet worden voldaan. Daartoe behoren: de productie omgeving, de ingrediënten, hygiene en verpakking.

fresenius_clean