Juice Plus+ Ervaring

You are here: Home / Juice Plus+ Ervaring

JUICE PLUS+ EXPERIENCE

ERVAAR HET LEVEN MAXIMAAL

2016-02-15_1025

U houdt van uw leven. Daarom zorgt u dat u fit bent en zorgt u voor een gezonde leefstijl. U wilt het beste uit de dag halen zonder compromissen.

De Juice PLUS+® Company kan uw partner worden om u te helpen het leven ten volle te leven. Wij inspireren mensen wereldwijd om meer uit het leven te halen, zich fijner in hun vel te voelen en persoonlijke doelen te halen. De Juice PLUS+® Experience laat u wegen zien en deelt persoonlijke ervaringen, om u en uw familie en vrienden te laten zien wat men bereiken kan .

De Juice Plus+® Experience is een stress vrije ervaring en houdt kleine vorderingen in, geschikt voor uw leefstijl.

Veel mensen wereldwijd zijn al fan van de Juice PLUS+® Company, onze Juice PLUS+® en onze Juice PLUS+® Complete producten, inclusief veel professionele en duursporters. Dit komt niet als een verrassing omdat onze producten perfect geschikt zijn voor atleten om hun lichaam te voorzien van natuurlijke voedingsstoffen, helpen herstel te versnellen en uiteindelijk de algemene prestaties te verhogen.

Voor families met kinderen adviseren we van harte ons Juice PLUS+® Children’s Health Study. Juice PLUS+® startte deze observatiestudie omdat de voeding van kinderen en jongeren bijzonder belangrijk voor ons is.

Per slot van rekening is het nooit te vroeg om een begin te maken je lekker in je vel te voelen. Wij zijn natuurlijk altijd geïnteresseerd om over uw ervaringen te horen. Deel ze met ons!

JUICE PLUS+

EEN LEEFSTIJL MET VEEL MOGELIJKHEDEN

1425511933023

U wilt zich goed voelen. Daarvoor moet u uw lichaam met de juiste brandstof voeden. Vers fruit en groenten geven u de nodige power om uw dagelijkse uitdagingen aan te kunnen: hetzij in uw werk of in uw vrije tijd.

Genoeg fruit en groenten binnenkrijgen is niet altijd gemakkelijk in een modern, stressvol dagelijks leven. Dat is waarom wij als de Juice PLUS+® Company het zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. Onze producten overbruggen het tekort tussen wat we zouden moeten eten en wat we daadwerkelijk elke dag eten.

We hebben 30 soorten van de beste fruit, groenten en bessen concentraties in een gemakkelijk in te nemen capsulevorm gestopt. Dit betekent dat u de kracht van hoogwaardige plantenstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. U krijgt ook tegelijkertijd de voordelen van belangrijke antioxidanen – die vooral waardevol zijn voor inwendige en uiterlijke schoonheid.

De optimale dosering voor elke volwassene is twee fruit, groenten en bessen capsules per dag. Kinderen tot 13 jaar nemen één fruit, groenten en bessen capsule per dag. Altijd met veel water.

Waarom niet uitproberen? Juice PLUS+® winkel

JUICE PLUS+ COMPLETE

MAAK UW LEEFSTIJL COMPLEET1425511933029

Vul uw eigen energietank en pak de dag aan! Met Juice PLUS+®Complete geeft u uw lichaam het beste en haalt u meer uit uw leven.

Onze shakes, repen en soepen passen in uw actieve leefstijl. Zij zijn perfect voor u onderweg, tussen afspraken in, bij het sporten en op reis. Zij voorzien u van belangrijke mineralen en vitaminen en nog veel meer wat u nodig heeft. En bovenal, Juice PLUS+®Complete is snel en simpel te bereiden. Dus hoeft u op geen enkel moment of plaats compromissen te sluiten.

Juice PLUS+® Complete shakes, repen en soepen vervangen een complete maaltijd – en voor een aanvaardbare prijs!

Probeer Juice PLUS+ Complete!