Juice Plus+ Complete?

You are here: Home / Juice Plus+ Complete?

WILT U ER GOED UITZIEN EN U GOED VOELEN?

DE KEUZE IS AAN U!

1424921497746U houdt van uw leven en onderhoudt uw eigen leefstijl. Voor u houdt dit in: goede gezondheid, fijne relaties en fysiek fit zijn. U wilt zich goed voelen in uw eigen vel – het is belangrijk voor u.

De basis om deze gezonde leefstijl te creëren: het vinden van de perfecte balans in uw leven en natuurlijk gezonde voeding eten. Dit houdt in: gevarieerde maaltijden met vers fruit, knapperige groenten en veel water. Omdat, zoals we allen weten, we met een uitgebalanceerd voedingspatroon, onszelf echt goed voelen.

De juiste keuze voor voeding speelt een belangrijke rol in een uitgebalanceerd voedingspatroon. Met een stressvolle hectische leefstijl, is het niet altijd gemakkelijk om dagelijks goed in te kopen of thuis hoogwaardige maaltijden te koken.

Daarom heeft u iets nodig wat aansluit bij uw leefstijl, een flexibele mogelijkheid die bij u past. De simpele oplossing: Juice PLUS+® Complete.

Onze producten zijn perfect voor onderweg, tussen afspraken in, sportend en op reis. Zij voorzien u van belangrijke mineralen, vitaminen en nog veel meer. En bovenal, ze zijn snel en simpel te bereiden. Dus hoeft u op geen enkel moment of plaats compromissen te sluiten.

Het is uw leven. Maak het ‘Complete’.

 

Juice Plus + COMPLETE

VOOR UW LEEFSTIJL

1427837073685
Juice PLUS+® Complete biedt een product voor elke leefstijl. Bruikbaar in elke situatie, waar u ook bent: als ontbijt, lunch, of simpel als een tussendoortje tussen maaltijden.

Uw dagelijkse leven kan echt stressvol zijn – maar u hoeft geen gezonde voeding te laten staan want Juice PLUS+® Complete kan u helpen om onderweg een uitgebalanceerd voedingspatroon te bereiken. Juice PLUS+® Complete producten voorzien u van belangrijke mineralen en vitaminen. En bovenal bevatten zij de juiste hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, voedingsvezels en vetten. Alles wat u nodig heeft in een maaltijd – dus bent u goed verzorgd!

Juice PLUS+® Complete is ook schappelijk geprijsd. Als vergelijking: Juice PLUS+® Complete voorziet u van een uitgebalanceerde maaltijd met aanzienlijk lagere kosten dan een vergelijkbare maaltijd in een restaurant en zelfs goedkoper dan een fastfood maaltijd. Zelfs in uw eigen keuken zult u het een uitdaging vinden om een gelijkwaardig maal te maken voor een lagere prijs. Onze shakes kosten slechts €1.90 per portie en de repen en soep kosten slechts €2.50!

1427837073591

WEES SLIM!

Wees slim en vervang lege calorieën met een hoogwaardige mix van nutriënten die uw lichaam een snelle start zullen geven. Geef uw prestatie een boost en ervaar de voordelen van Juice PLUS+® Complete samen met uw familie en vrienden.

Test het zelf en probeer PLUS+® Complete. Naar de winkel

Juice Plus + COMPLETE

VOOR UW WELZIJN1427837073691

Juice PLUS+® Complete shakes voorzien u van plantaardige eiwitten uit soya, rijst en kikkererwten, essentiële vetzuren en koolhydraten – alles in perfecte balans. U kunt er een complete maaltijd mee vervangen met slechts 220 calorieën! De shakes zijn voorradig in vanille of chocolade smaak

De bereiding van de smakelijke shakes is snel en gemakkelijk: mix 1 maatlepel(35g) van Juice PLUS+® Complete met 250 ml magere melk of melkvervangers. Voeg fruit of crunched ijs toe, al naar gelang uw smaak – en uw shake is klaar!

Juice PLUS+® Complete shakes zijn vegetarisch en vrij van gluten, conserverings middelen en kunstmatige zoetstoffen, kleur- en smaakstoffen. Bereid met plantaardige melkvervangers zijn zij zelfs veganistisch.

Bovenal hebben ze een laag glychemische index(GI) wat belangrijk is voor een gebalanceerde bloedsuiker spiegel.

REPEN + SOEPEN + BOOSTER

VOOR UW ACTIEVE LEEFSTIJL

1427837073703U bent veel onderweg. En u bent op zoek naar de perfecte metgezel om uw lichaam exact te geven wat het nodig heeft gedurende de dag. Juice PLUS+® Complete repen zijn ideaal voor uw actieve leefstijl. Zij voorzien u van nieuwe energie tussen de maaltijden! Erg smakelijk en handig mee te nemen.

De Mixed Fruit reep is een mix van: veenbessen, rozijnen, Goji bessen, mango, aardbeien en dadels aangevuld met noten. De reep bevat lijnzaad, omega-3 vetzuren, hoge dosering voedingsvezels en is veganistisch en gluten vrij.

Een reep kan een complete maaltijd vervangen. Beide variaties: de Mixed fruit reep en de chocolade reep hebben slechts 210 calorieën. Geen lege calorieën, maar echte voeding.

En als je iets warms nodig: eenvoudig te verwarmen onze Juice PLUS + Compleet Groentesoep met 300 ml melk. Het is ook vegetarisch en zelfs veganistisch wanneer bereid met plantaardige melk. Het is niet alleen heerlijke smaak , het bevat ook de beste van verse groenten met slechts 248 calorieën!

De perfecte aanvulling op the Juice PLUS+ Complete producten is de Booster. Met natuurlijke ingrediënten zoals groene thee en haver olie onodersteunt de Booster u op uw weg naar uw perfect silhouet. Het ingrediënt Glucomannan is niet alleen vernieuwend, maar helpt ook mensen bij het handhaven van een caloriearm dieet dat bevorderlijk is om gewicht te verliezen!