Children’s Health Study

You are here: Home / Children’s Health Study

OMDAT HET NOOIT TE VROEG IS OM TE STARTEN MET GELUKKIG ZIJN

2016-02-15_1017

De basis voor een lang, gezond, opwindend en een actief leven wordt gelegd in de kindertijd en adolescentie. En het is geen toeval dat als u fit wilt blijven, van sport geniet en aandacht hebt voor uw voeding als kind, u hoogstwaarschijnlijk deze gewoonten doorzet in uw latere leven. Dit is waarom wij volwassenen het goede voorbeeld moeten geven.

Zelfs de kleine dingen kunnen een groot effect hebben. Meer fruit en groenten in plaats van zoetigheid en fast food, veel drinken en meer beweging zijn simpele manieren om jongeren een gezondere leefstijl aan te leren.

Dit vinden wij als de Juice PLUS+® Company belangrijk. Daarom maken onze producten het u en uw familie zo gemakkelijk mogelijk deze kleine veranderingen door te voeren. Bij voorbeeld, door aanvulling van uw dagelijkse voeding met het beste wat fruit en groenten te bieden heeft, op een gemakkelijke manier en met praktische tips.

De resultaten van de Juice PLUS+® Children’s Health Study is een samenvatting van onze langdurig opgebouwde kennis. Ook u kunt hier uw voordeel mee doen!

De Children’s Health studie is gebaseerd op 3 belangrijke concepten:

1 Goede voeding is de basis voor gezondheid en inspireert om andere gezonde leefstijl keuzes te maken.

2 De beste tijd om een goede gezondheid op te bouwen en gezonde eetgewoonten aan te leren, is gedurende de kindertijd.

3 Betrokkenheid van ouders is de sleutel om kinderen zover te krijgen dat zij goede gezonde gewoonten aanleren.

WAT IS DE JUICE PLUS+® CHILDREN’S HEALTH STUDY?

De Juice PLUS+® Children’s Health Study is een op brede schaal over meerdere jaren uitgevoerde observatiestudie. Het belicht de effecten die onze producten hebben in de voeding van kinderen, jongeren en volwassenen.

Bijna 1 miljoen mensen wereldwijd hebben al deelgenomen in de Juice PLUS+® Children’s Health Study.

Wat wordt er onderzocht?

01 De consumptie van fruit en groenten
02 Bewustzijn over voeding
03Algemene veranderingen in leefstijl

LAATSTE RESULTATEN VAN DE JUICE PLUS+ CHILDREN’S HEALTH STUDY

Childrens Study_NL

HIER VINDT U HOE U DEEL KUNT NEMEN AAN DE JUICE PLUS+® CHILDREN’S HEALTH STUDY

Het is heel eenvoudig:

Bestel voor 1 jaar Juice PLUS+® en uw kind zal voor dezelfde periode gratis Juice PLUS+® ontvangen. Dit betekent dat u beiden voor een jaar het beste krijgt wat fruit en groenten u te bieden hebben. Een onverslaanbare deal waar u 4 jaar van mag genieten. Kinderen en jongeren tussen 4 en 21 jaar mogen deelnemen.

Wilt u meer weten over de Juice PLUS+® Children’s Health Study? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice: chs.be@juiceplus.com