Betere Wereld

You are here: Home / Betere Wereld

JUICE PLUS+® SUPPORTS CHILDREN AND FAMILIES

2016-02-09_1124

De Juice PLUS+® Company hecht groot belang aan gezonde voeding, algemeen welzijn en een gezonde toekomst voor onze kinderen. We zijn er trots op dat veel van onze supporters, werknemers en franchise partners vrijwillig betrokken zijn bij de gemeenschappen waar Juice PLUS+® actief is.

Met deze verbintenis kan Juice PLUS+® wereldwijd kinderen en families ondersteunen, hen daarbij helpend om de voordelen te oogsten van een gezondere leefstijl.

De Juice PLUS+® Children’s Foundation is opgericht om kinderen te helpen hun eetgewoonten te verbeteren. De focus ligt op de gezondheid van kinderen en hun families.

Het doel van de Juice PLUS+® Children’s Health Studie is om het bewustzijn over voedings-gewoonten van kinderen en hun ouders te verhogen. Zodatkinderen en ouders kunnen leren hoe zij gezonder eten en zich beter in hun vel voelen.

Lees meer over de Children’s Health Study en hoe kinderen kunnen deelnemen aan het programma. Deelnemende families ontvangen het Juice PLUS+®product gratis voor hun kind.

ONS ECOLOGISCHE ZELF CONCEPT

De Juice PLUS+® Company Europe is 100% klimaat neutraal. Duurzaamheid speelt niet alleen een rol voor ons in de productie van onze producten – de Juice PLUS+® Company pleit ook voor duurzaamheid van het milieu. Ons Europese hoofdkantoor in Basel is officieel klimaat neutraal sinds 01 oktober 2014. Dit geldt voor het bedrijf zelf en ook voor de website en de server.

Hieronder vindt u enkele maatregelen die wij hebben genomen om verantwoordelijk met ons milieu en de bronnen om te gaan.

FSC®

Onze afvalproducten worden op de juiste manier verwijderd. Dat houdt in dat onze medewerkers worden aangemoedigd zo min mogelijk materiaal te verspillen en afvalproductie tegen te gaan. In aanvulling hierop, gebruiken waar mogelijk , FSC® (Forest Stewardship Council)papier en papier-producten. Het papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Go Green – Milieuvriendelijke verzending

Al onze pakketten worden CO2 neutraal verzonden met de Go Green service van Deutsche Post DHL.
Trees of Life

Om het CO2 gebruik van de Juice PLUS+® Company te compenseren, planten we via “Trees of Life” bomen op Madagascar. Daarmee verwijderen we niet alleen CO2uit de atmosfeer, we dragen ook bij aan behoud van wilde dieren. U vindt meer informatie bij “Trees of Life”